Eva KraamzorgEva KraamzorgEva Kraamzorg email

Eva Kraamzorg


Eva Kraamzorg

Ik ben Eva van Leipsig en sinds 2004 ben ik werkzaam in de kraamzorg. Hiermee is voor mij een jarenlang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Toen mijn eigen kinderen (geboren in 1992 en 1994) wat groter werden, heb ik de verkorte kraamopleiding met succes afgerond.

Tot en met 2009 heb ik met veel plezier en liefde bij een kraamzorgorganisatie gewerkt. En vanaf 2010 is het tijd geworden voor de volgende stap: aan de slag als zelfstandig kraamverzorgende.

Een kindje krijgen is een bijzondere tijd, met veel mooie momenten maar ook met momenten van onzekerheid en vragen. Er zijn veel dingen te regelen. U kunt op mijn professionaliteit en enthousiasme rekenen om er samen met u en uw gezin een onvergetelijke kraamtijd van te maken.

Wat kunt u zoal van mij verwachten:

  • Flexibele kraamzorg tijdens de bevalling en de kraamtijd. (Uren vastgesteld volgens het Landelijk Indicatie Protocol (LIP) Kraamzorg). Omdat iedere situatie anders is, kunnen er indien nodig altijd uren bijgeïndiceerd worden.
  • Een vaste kraamverzorgende (Eva) gedurende de kraamperiode. Geen wisselingen gedurende de kraamweek maar 1 vertrouwd gezicht*.
  • Als kraamverzorgende heb ik ook regelmatig contact met de verloskundige (zij komt om de dag op bezoek om te informeren hoe het met u en uw kindje gaat). Voor lactatiekundige hulp werk ik oa samen met Aidulac.
  • Via bijscholingen blijf ik op de hoogte van het borstvoedingsbeleid - WHO/Unicef en veranderingen t.a.v. voeding, voorkomen van wiegendood e.d.

Als mens vind ik het belangrijk om aandachtig te luisteren, te begrijpen wat er speelt en van daaruit met respect, afgestemd op de behoefte van uw situatie en voor zover binnen mijn eigen mogelijkheden, de kraamzorg aan u in te vullen.

* (overmachtsituaties uitgezonderd). In dit soort gevallen zal ik zorgen voor vervanging, indien mogelijk door een collega zelfstandig kraamverzorgende, zodat u verzekerd blijft van goede kraamzorg.