Eva KraamzorgEva KraamzorgEva Kraamzorg email

Eva KraamzorgDagelijks doe ik controles bij u en uw kindje zodat ik de conditie van u en uw kindje goed in de gaten kan houden. Ik informeer hoe de nacht geweest is en zorg voor een ontbijtje op bed.

Ik begeleid u bij het voeden en zodra u er zelf weer toe in staat bent, help ik u met het verzorgen van uw kindje. Ik geef tussen de bedrijven door veel informatie en beantwoord uw vragen.

Bij borstvoeding zal ik veel begeleiding geven zodat dit een betere kans van slagen heeft. Indien nodig in samenspraak met de lactatiekundige.

Oudere kinderen zal ik betrekken bij de verzorging van het nieuwe broertje of zusje, maar ook, indien de zorg dit toelaat, samen spelen, voorlezen, wandelingetje maken e.d. Ook voor het broertje of zusje is het een emotionele week waarin een hoop veranderingen plaatsvinden. Ik vind het belangrijk ook voor de andere kinderen in het gezin er een fijne week van te maken.

In overleg met u zal ik een aantal licht huishoudelijke taken op mij nemen en zorgen voor een goede hygiŽne, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

En natuurlijk horen bij de kraamtijd ook verwennerijen zoals een ontbijtje op bed, een lekkere fruitsalade, een kopje thee met bv. een beschuitje met muisjes of een plakje ontbijtkoek.

Omdat er in de kraamtijd regelmatig handelingen aan het bed gedaan worden, verzoek ik u het bed op klossen, kratjes of id. te zetten. (Arbo-wet: bedhoogte 70 cm).

U kunt ook altijd uw wensen ten aanzien van uw kraamweek met mij bespreken, samen met u zorg ik ervoor dat u van deze bijzondere tijd kunt genieten en de dingen gaan zoals u ze graag ziet.