Eva KraamzorgEva KraamzorgEva Kraamzorg email

Eva Kraamzorg


Eva Kraamzorg


Maurice, Debbie en Jim Sun, 22 Oct 2017 18:00:39

Dankzij Eva hebben we een geweldige kraamtijd gehad. We hebben erg veel aan haar gehad en heeft ons super geholpen. Het is toch spannend en lastig (eerste kind) maar met Eva heb je het zo onder de knie. Jammer dat je alweer weg moest na 8 dagen.

Pluspunten: voordat de bevalling plaats vindt, kun je eerst even kennis maken met Eva. Nou dat zat wel goed :-)
Eva is echt kundig, een vakvrouw. Nuttige tips.

Heel erg bedankt namens ons drieŽn.

Robbin & Mascha Tue, 12 Sep 2017 18:52:19

Fijn om vanaf de intake en kennismaking tot de bevalling meteen fijn contact te kunnen houden met Eva. Dit maakt het een stuk persoonlijker! Toen we na de geboorte van onze kanjer Tom uit het ziekenhuis naar huis mochten kwam Eva ons thuis helpen opstarten voor de nacht en stond ze de volgende ochtend al weer met een ontbijtje aan ons bed, wat een verwennerij!
De uren konden we zelf over de dagen verdelen en Eva ging mee in ons ritme, niets was opdringerig en je had echt het gevoel dat er goed voor ons en Tom gezorgd werd. Dat is natuurlijk het allerbelangrijkste!
Alle informatie gedurende de week heerlijk rustig verteld gekregen, bij een eerste kindje komt er zoveel op je af!
Eva heeft ons goed en fijn op weg geholpen naar een mooie toekomst met zn 3en, bedankt!! Liefs, Robbin, Mascha & Tom

Mirjam Thu, 31 Aug 2017 09:50:08

Begin augustus 2017 heeft Eva bij ons gekraamd ivm de geboorte van onze dochter Jasmijn. Al tijdens de zwangerschap hadden we fijn contact met Eva, hierdoor was Eva op de hoogte van relevante zaken die zich voordeden. Een half uur na thuiskomst uit het ziekenhuis arriveerde Eva bij ons thuis. En wat waren we daar blij mee! Ons 1e kindje, alles nieuw,maar Eva leerde ons in 1 week alles hoe we ons dochtertje moesten verzorgen en ook hoe ik haar borstvoeding moest geven. Alles verliep in goed overleg en ook voor ons voelde het alsof we Eva al jaren kenden, super!
Ja, een hele bijzondere week met een fantastische kraamzorg!

Page - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 .....- 33


Eva Kraamzorg

Eva Kraamzorg Eva Kraamzorg

Fotografie: AFM Mario Hummeling | Webontwerp: Yndigo creaties