Eva KraamzorgEva KraamzorgEva Kraamzorg email

Eva Kraamzorg


Eva Kraamzorg


Christian en Melissa Bosch Mon, 08 May 2017 08:39:59

Eva kwam bij ons voor de kraamzorg van ons eerste kindje Feline. Als onervaren ouders was zij tijdens deze week onze steun en toeverlaat. Vanaf het eerste moment voelde het alsof Eva er altijd was geweest, zo vertrouwd. Ze steunde ons in onze keuzes, begeleidde ons maar liet ons ook ons eigen ding doen. Tranen met tuiten toen Eva weg ging, niet eens zozeer omdat het spannend is het nu alleen te moeten doen, maar omdat we haar als persoon ook ontzettend gaan missen. Eva, heel erg bedankt voor een fijne week en een kus van Feline!

familie van Vliet Mon, 24 Apr 2017 17:49:34

Wij kijken terug op een prettige ondersteuning van Eva in de eerste kraamtijd! Eva was rustig, direct en gezellig. Het was even wennen een 'vreemde' in je huis, al snel hoorde Eva er gewoon bij. We hebben veel geleerd van de deskundigheid van Eva om zo met meer zekerheid ons verder te ontwikkelen als ouders.

Janneke IJmker Mon, 13 Feb 2017 16:46:44

Eva bracht rust mee in een periode dat er veel veranderde in ons gezin. Onze jongste zoon moest erg wennen aan zijn broertje en Eva gaf ook juist hem heel veel aandacht.

Juist die extra's zijn de meerwaarde boven de fijne, aan ons gezin aangepaste zorg die ze sowieso verleent.

Page - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 .....- 30


Eva Kraamzorg

Eva Kraamzorg Eva Kraamzorg

Fotografie: AFM Mario Hummeling | Webontwerp: Yndigo creaties