Eva KraamzorgEva KraamzorgEva Kraamzorg email

Eva Kraamzorg


Eva Kraamzorg


Mirjam Thu, 31 Aug 2017 09:50:08

Begin augustus 2017 heeft Eva bij ons gekraamd ivm de geboorte van onze dochter Jasmijn. Al tijdens de zwangerschap hadden we fijn contact met Eva, hierdoor was Eva op de hoogte van relevante zaken die zich voordeden. Een half uur na thuiskomst uit het ziekenhuis arriveerde Eva bij ons thuis. En wat waren we daar blij mee! Ons 1e kindje, alles nieuw,maar Eva leerde ons in 1 week alles hoe we ons dochtertje moesten verzorgen en ook hoe ik haar borstvoeding moest geven. Alles verliep in goed overleg en ook voor ons voelde het alsof we Eva al jaren kenden, super!
Ja, een hele bijzondere week met een fantastische kraamzorg!

Inge van Akkeren Fri, 14 Jul 2017 08:20:51

Op 3 juni is ons eerste kindje Fleur geboren. Wat een enorme verandering is dat in een mensenleven! De bevalling was best heftig waardoor ik ook niet echt mobiel was de eerste dagen. Zelf denken of ook maar iets onthouden was ook een uitdaging. De hormonen en de zwangerschapsdementie deden namelijk ook nog goed hun werk. Dan heb je zo iemand als Eva nodig die je als nieuwbakken en onervaren ouders door de week heen trekt.

We hebben veel tips gehad en goede uitleg, ik heb gehuild en een luisterend oor gekregen, we hebben gelachen en ook echt gezellig gehad met elkaar. Eva heeft bijvoorbeeld ook gesignaleerd dat mijn borstvoeding niet goed op gang kwam en heeft toen adequaat gehandeld zodat dit uiteindelijk wel lukte. Eva is professioneel, liefdevol, niet opdringerig, communicatief en betrouwbaar. Kortom een Toppertje!

Christian en Melissa Bosch Mon, 08 May 2017 08:39:59

Eva kwam bij ons voor de kraamzorg van ons eerste kindje Feline. Als onervaren ouders was zij tijdens deze week onze steun en toeverlaat. Vanaf het eerste moment voelde het alsof Eva er altijd was geweest, zo vertrouwd. Ze steunde ons in onze keuzes, begeleidde ons maar liet ons ook ons eigen ding doen. Tranen met tuiten toen Eva weg ging, niet eens zozeer omdat het spannend is het nu alleen te moeten doen, maar omdat we haar als persoon ook ontzettend gaan missen. Eva, heel erg bedankt voor een fijne week en een kus van Feline!

Page - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 .....- 30


Eva Kraamzorg

Eva Kraamzorg Eva Kraamzorg

Fotografie: AFM Mario Hummeling | Webontwerp: Yndigo creaties