Eva KraamzorgEva KraamzorgEva Kraamzorg email

Eva Kraamzorg


Eva Kraamzorg


Jasper & Jessica, Liam en Fion Thu, 06 Jan 2011 20:47:02

Bedankt voor de fantastische hulp. Hadden we jou ook maar gehad toen Liam geboren was. Je stond voor iedereen in het gezin klaar. Je was er als ik pijn had of verdrietig was en had goede gesprekken met mij en gaf tips om de rust in huis terug te krijgen. Ook ging je met Liam naar buiten (en kwam terecht bij opa en oma). Van het ontbijt maakte je een feestje en je zette fruitcocktails voor Jasper en mij in koelkast om 's-avonds, als de kinderen op bed lagen, van te genieten. al die dingen maakten het, ondanks de moeilijke tijd, met vooral veel pijn, toch een fijne kraamtijd.
Liefs, Jasper, Jessica, Liam en Fion

Arno, Marianne, Wessel, Marijn en Faber Thu, 06 Jan 2011 20:43:05

Lieve Eva, wat fijn dat je ons voor de tweede keer tijdens de kraamweek mocht begeleiden en verzorgen. Je hebt me geweldig geholpen bij de borstvoeding(-problemen). Heel erg bedankt voor al je geduld, vertrouwen en kennis. Je bent een van de succesfactoren dat de borstvoeding deze keer wel is gelukt. Faber groeit er goed op! Daarnaast hebben Wessel en Marijn genoten van je gezelligheid en knutselvaardigheden. En wijzelf van de rust die je ons gegeven hebt. Dikke knuffel, Arno, Marianne, Wessel, Marijn, Faber

Nadia, Michel, Kelly, Daniel en Axel Thu, 06 Jan 2011 20:38:36

Een fruitcocktail, iedere dag ontbijt op bed, de kleintjes die verzorgd worden, goede adviezen waar je echt wat mee kunt. Voor ons was dit de ervaring met Eva's kraamzorg. Na een ziekenhuisverblijf van een week kwamen we thuis. En thuiskomen werd het mede door Eva. Ze zorgde voor ons gezin. Onze middelste van 20 maanden werd meegenomen naar o.a. de kinderboerderij en er werd mee gespeeld. Voor onze dochter stond een kop thee klaar tijdens het huiswerk maken. Nog belangrijker waren alle goede adviezen betreffende onze baby. We kregen veel vertrouwen in onze kleine jongen. En daarom: "Eva, nogmaals bedankt voor al je goede zorgen!"

Page - 1 .....- 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33


Eva Kraamzorg

Eva Kraamzorg Eva Kraamzorg

Fotografie: AFM Mario Hummeling | Webontwerp: Yndigo creaties