Eva KraamzorgEva KraamzorgEva Kraamzorg email

Eva Kraamzorg


Eva Kraamzorg


Anita, Mario, Lyse en Simone Mon, 05 Dec 2011 16:48:18

Eva heeft nu ook bij onze 2e dochter, Simone, de kraamzorg verleend. Zodra ik wist dat ik in verwachting was heb ik Eva gevraagd of ze weer bij ons wilde kramen. We hadden bij de geboorte van onze 1e dochter Lyse haar kraamzorg als zeer prettig ervaren. Eva heeft ons nu ook weer fantastisch bijgestaan en verzorgd. Ook nu was ze bij de geboorte aanwezig en het voelde meteen weer zo vertrouwd. Eva was ook op de hoogte van de problemen met de borstvoeding bij onze 1e dochter, waardoor we nu met zijn alleen extra alert waren om de borstvoeding goed op gang te brengen en borstontsteking te voorkomen. Op het juiste moment hebben we gezamelijk besloten om de lactatiekundige (die ook stand by stond) in te schakelen. Eva is niet alleen voor onze dochter Simone en mijzelf heel erg lief en zorgzaam, ook voor mijn man en Lyse is ze zo ontzettend lief geweest. Ze was ook meteen vertrouwd voor Lyse en wist haar ook te betrekken bij de verzorging van Simone en de nodige aandacht te geven. Het was voor ons weer een prachttijd en ging helaas weer heel snel voorbij. Eva heeft een onuitwisbare indruk op ons gemaakt, nu voor de 2e keer. Een topkraamverzorgster die we iedereen kunnen aanraden.

Ronny, Linda en Charlotte-Sophie Thu, 27 Oct 2011 13:55:01

Lieve Eva,

Wij waren op zoek naar een lieve, betrokken Ún deskundige kraamverzorgster en vonden jou! We hebben in onze kraamweek genoten van jouw aandacht, fruitsalade, kennis en gezellige gesprekjes tussendoor. Bedankt voor alles en veel succes en plezier bij alle andere gezinnen die nog van jou mogen gaan genieten!

Liefs,
Ronny, Linda en Charlotte-Sophie

Sanne, Diderik en Fileine Sat, 17 Sep 2011 16:44:34

Lieve Eva,

Toen we uit het ziekehuis kwamen, was jij daar. Wat waren we blij en wat hadden we jou hard nodig bij de zorg voor ons eerste kindje. Met al jouw zorg, aandacht, liefde en vakkennis heb je ons geleerd om op "eigen benen te staan". Zo konen we met een rustig gevoel en vol zelfvertrouwen de kramweek afsluiten.Heel erg bedankt voor deze bijzondere week! Liefs Sanne, Diderik en Fileine.

Page - 1 .....- 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 .....- 33


Eva Kraamzorg

Eva Kraamzorg Eva Kraamzorg

Fotografie: AFM Mario Hummeling | Webontwerp: Yndigo creaties