Eva KraamzorgEva KraamzorgEva Kraamzorg email

Eva Kraamzorg


Eva Kraamzorg


Bob, Yvonne, Luuk en Stijn Thu, 16 Aug 2012 19:56:48

Lieve Eva, omdat onze eerste kraamperiode zo goed ging met jou hebben we je ook gevraagd om na de geboorte van Stijn bij ons te komen. Het geen weer heel erg goed, er was rust en nu was ook Luuk erg blij dat je er was. Inmiddels is Stijn ruim 2 weken maar Luuk vraagt nog steeds naar je. Dank je wel voor twee mooie kraamperiodes!
Alvast een fijne vakantie, groetjes van Bob, Yvonne, Luuk en Stijn

Linda, Ruben en Anna-Sophia Wed, 18 Jul 2012 13:29:17

Lieve Eva, het is alweer twee weken geleden dat je bij ons bent geweest maar ik ben je nog dagelijks dankbaar. De bevalling thuis verliep erg voorspoedig mede dankzij jouw hulp, toen ik toch een dagje naar hetziekenhuis moest was je zeer flexibel. De borstvoeding was daardoor de eerste dag niet erg makkelijk maar toch hield je vol terwijl ik zelf al begon te twijfelen. De dagen daarop heb je ons veel geleerd en daardoor zelfvertrouwen gegeven ook voor de dagen daarna.

Alex, Nicole en Lise Sun, 08 Jul 2012 10:03:13

Lieve Eva,

Nogmaals bedankt voor de kraamzorg! Je was aanwezig maar toch ook weer niet en dat was een prima combinatie. Het was daarom een hele gezellige week waarin jij ons veel geleerd hebt. Je bent een aanrader voor andere gezinnen. Hopelijk tot ziens! Liefs Alex en Nicole en een dikke kus van Lise

Page - 1 .....- 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 .....- 33


Eva Kraamzorg

Eva Kraamzorg Eva Kraamzorg

Fotografie: AFM Mario Hummeling | Webontwerp: Yndigo creaties