Eva KraamzorgEva KraamzorgEva Kraamzorg email

Eva Kraamzorg


Eva Kraamzorg


Fam. Bosch-van Alem Thu, 06 Dec 2018 17:28:01

Zo fijn om Eva voor de tweede keer in huis te hebben. Alles gaat zo vanzelf. Eva kan heel goed inschatten waar wel en niet behoefte aan is. Na een onverwachte thuisbevalling heeft Eva alles weer op orde gemaakt toen wij in het ziekenhuis waren, we kwamen thuis alsof er niks was gebeurd. Net als vorige keer raden wij iedereen Eva aan.

Christian, Melissa en Julia

Arjetta Timmer Fri, 19 Oct 2018 10:41:00

Wij hebben de kraamzorg als zeer prettig ervaren. Eva is deskundig en geeft advies maar laat ook genoeg ruimte voor eigen inbreng en oefening. De communicatie is goed. Eva schrijft veel in het kraamboek, iets wat erg leuk is als naslagwerk voor later. Wij zijn super tevreden en blij met haar.

Fam. Arkesteijn-Zuijderduin Sun, 07 Oct 2018 14:41:12

Het was fijn dat Eva hier tijdens de kraamperiode was! Ook al is het ons tweede kind, Eva gaf ons rustig de tijd om aan elkaar te wennen en legde alles nog eens duidelijk uit. Als kraamvrouw heb ik veel aan Eva gehad. Door haar goede zorgen ben ik in een week zowel fysiek als emotioneel een stuk sterker geworden. Ontzettend fijn! Eva, heel erg bedankt! Wij zouden Eva Kraamzorg iedereen aanbevelen.

Page - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 .....- 33


Eva Kraamzorg

Eva Kraamzorg Eva Kraamzorg

Fotografie: AFM Mario Hummeling | Webontwerp: Yndigo creaties