Eva KraamzorgEva KraamzorgEva Kraamzorg email

Eva Kraamzorg


Eva Kraamzorg


Claudia, Joppe en Ciaran Tue, 08 Nov 2016 12:59:16

Wij hebben een hele mooie kraamweek gehad met Eva!
Hoewel ik na de bevalling lichamelijk goed herstelde, ging het emotioneel wat minder goed. Ik had heel veel last van kraamtranen en onzekerheid. De gesprekken met Eva en haar praktische hulp bij de borstvoeding hebben mij zeer geholpen. Nu heb ik wel het zelfvertrouwen dat ik dagelijks nodig heb.
Eva heeft ons in de kraamweek heel veel geleerd en vaak hoor je een van ons nog zeggen "oh, Eva zij dat dit zus en zo moest" en bedoelen we een klein handigheidje dat Eva heeft laten zien.

Dankzij Eva hebben we echt een goede start als familie gekregen en hebben we naast de moeilijke momenten ook onwijs van ons zoontje kunnen genieten!

We kunnen Eva echt aanbevelen. Ze is zorgzaam en betrokken en dat maakt het heel fijn om haar in huis te hebben.

Nicole Oostenbrug van Kan Tue, 08 Nov 2016 11:47:52

Eva is een lieve vrouw die eerlijk en duidelijk is. Ze geeft veel informatie over alles, haar kennis is erg groot. Ook over borstvoeding weet ze veel en kan ze goed adviseren. Een fijne vrouw om in huis te hebben. Ze is ook rustig en heeft veel geduld. Een dolletje kun je ook maken ;-). Mochten we ooit nog kraamzorg nodig hebben dan zullen we Eva zeker weer vragen.

Suzanne, Jeroen en Quinn Fri, 23 Sep 2016 17:54:07

Op het laatste moment ingevallen voor een collega; geweldig gedaan! Heel lief en zorgzaam, goede adviezen, maar niet opdringerig of belerend. Maakt van de maaltijd echt een feestje en rustmoment (ook voor de partner)!
Wij zouden haar zeker aanbevelen!

Page - 1 .....- 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 .....- 33


Eva Kraamzorg

Eva Kraamzorg Eva Kraamzorg

Fotografie: AFM Mario Hummeling | Webontwerp: Yndigo creaties